Connect with us

showbiz

VUK MOB I NJEGOVA VERENICA SAZNALI POL BEBE Van sebe od sreće

Published

on

vuk-mob-i-njegova-verenica-saznali-pol-bebe-van-sebe-od-srece

Reper Vuk Mob čeka prvo dete sa verenicom Oliverom Konatar, a sada je otkriveno da će par dobiti ćerku.


Olivera je u četvrtom mesecu trudnoće, a pol bebe nedavno je saznala.

– Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u “Zadruzi” – rekao je za “Alo” izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti.

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti “Zadrugu” i ostati s porodicom nekoliko nedelja.

– Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti – navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

– Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena – kroz smeh zaključuje izvor, a ova saznanja potvrdila je i verenica Vuka Moba.

– Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti ćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu naslednicu – rekla je Olja za pomenuti list.

meridian

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar