Connect with us

HOLLYWOOD

Zagrebčanke „poludele“ za Mayom Berović!

Published

on

Svi koji su u poslednjih par meseci bili na nastupu Maye Berović, tvrde da tamo gde se ona pojavi, tu nastaje haos.Ova lepa pevačica, koja godinama gradi karijeru bez ijednog skandala, žari i pali po klubovima, pa pored toga što trenutno ima najveći hit „A to me radi“, Maya onima koji dodju na njen nastup, priređuje i žurku za pamćenje, zbog čega svi dolaze na svaki njen naredni nastup.
 
Tako je bilo i proteklog vikenda u Zagrebu, tačnije u klubu „H2O“, koji je „goreo“ od dobre atmosfere.Zanimljivo da su te večeri devojke bile u većini, a obzirom da nisu sele od prve do poslednje pesme, već sve vreme igrale sa Mayom, koja je inače poznata po tome da ceo nastup uz pevanje i preigra, što nije ni malo jednostavno, moramo zaključiti da je žurka bila više nego dobra.
 
Na nastupu je te večeri bila i Mayina prijateljica, Hana Hadžiavdagić Tabaković sa suprugom, koja je, ako je suditi po njenom izrazu lica, takođe uživala uz Mayin nastup.
 
Ako treba da stavimo završnu reč na ovu priču, onda je to definitivno poziv da ne propustite Mayin nastup u Vašem gradu i sami se uverite u ovde napisano.Ono što je sigurno je da mi hoćemo.
maya-berovic-3
hana-hadyiavdagic

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar