Connect with us

REALITY

ZAVERA VEKA! Komšinica otkriva: „Janjuš i Maja su se VERILI, ovo je njihov TAJNI PLAN!”

Published

on

zavera-veka!-komsinica-otkriva:-„janjus-i-maja-su-se-verili,-ovo-je-njihov-tajni-plan!”

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu, njih dvoje se vole i venčaće se odmah posle rijalitija, ali da bi zaradili što više para foliraju da se ne podnose!

Rialda je žrtva njihove prljave igre?
Prema rečima Majine prve komšinice, oni su se čak i verili, ali to od svih kriju kao zmija noge ne bi li imali što bolji prolaz i publicitet dok se svađaju i upliću druge takmičare u svoju prljavu igru!

– Ja sam u zgradi gde se Maja sastajala sa Janjušem i upućena sam u sve. Oni su se sve vreme pre ove četvrte sezone viđali i neću da lažem, bilo je svađa, ali definitivno je da se njih dvoje vole – priča komšinica za Scandal! i dodaje:

– Jedne večeri je bila buka, treštala je muzika iz njihovog stana, pa su se neke komšije bunile, čak su navodno zvali i komunalnu policiju da ih stiša. Međutim, to i nije toliko bitno koliko razlog žurke. Sutradan, kad sam krenula po hleb, srela sam komšinicu koja je vrata do njih i ona mi kaže Jesi čula za veridbu? Ja pojma nemam šta mi priča. I ona mi onda kaže da je Janjuš verio Maju i da joj je kupio neki prsten od tri hiljade evra. E sad, pošto su oni sve pare spiskali, on ima i dugove, morali su da se vrate u rijaliti sa dobrom pričom. Sve mi to kaže ta komšinica, ona zna sve detalje o njima. Uglavnom, imaju tajni plan da u Beloj kući budu stalno na ratnoj nozi, da se svađaju i provociraju kako bi vrteli priču. Ideja je i da Janjuš ispadne Majina žrtva, zato ona glumi psiho napornu devojku jer on želi da se zaboravi da je preljubnik. Treba on da ispadne pozitivac, a ona kao neko ko ga proganja. Sve to rade samo zbog para, a onda planiraju da pokrenu neki biznis, mada on se kocka. Daj Bože da bude nešto od toga – priča komšinica i dodaje:

– Vidim da sada upliću i druge namerno. Kao Janjušu se dopada Rialda, a to je u stvari skretanje pažnje i fokusa sa njega i Maje pošto ne mogu toliko da se foliraju. Devojka možda i padne na njegove fore i fazone jer nema pojma šta je krajnji cilj, samo da se ne zaljubi, nije OK da je tako iskoriste. Prljave su to igre. I Tomović im je takođe marioneta kojom vešto manipulišu, ali za njega ne brinem. On je namazan, snaći će se. Moguće da ih je i provalio, pa pravi svoju priču unutar njihove. Kažem vam, sve je dogovor zarad velikih para i ja sad što više gledam, shvatam da mi je komšinica rekla pravu istinu – završava izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar